Usi de garaj rezidentiale si industriale

Usi de garaj rezidentiale si industriale

 

Usi de garaj rezidentiale si industriale sigure, rezistente si estetice!

 

Compania noastra este specializata printre altele si in productia , comercializarea si instalarea unor usi de garaj rezidentiale si industriale de inalta calitate. Aceste usi pot fi actionate electric cu ajutorul sistemului de automatizare, astfel ca veti beneficia de si mai mult confort in utilizare. Mai precis, comercializam si montam usi de garaj culisante, usi de garaj sectionale , usi batante, usi vitrate, usi industriale de tip armonica, usi rapide, usi antifoc, usi automate etc.

Automatizarea este posibila in cazul usilor batante, a celor culisante, barierelor automate, pilonilor retractabili, rampelor de egalizare si altele. astfel, ne propunem sa va oferim nu doar produse de top, ci si metode prin care va puteti bucura de acestea in fiecare zi, fara sa faceti eforturi. Usile de garaj sunt fabricate din panouri de otel a caror grosime este de 40 mm si sunt izolate cu spuma poliuretanica pentru o eficienta termica crescuta.

De asemenea, aceste usi sunt inchise si deschise prin culisarea pe tavan, prin actionare manuala sau electrica, in functie de bugetul si preferintele dumneavoastra. In plus, acestea sunt prevazute si cu cheder de cauciuc aplicat pe intreg conturul usii, menit sa asigure o mai buna izolare. Astfel, masina dumneavoastra va fi ferita de variatiile de temperatura sau alti factori ce ii pot dauna.

Usi garaj rezidentiale si industriale – avantajele unui produs calitativ!

Compania noastra isi doreste satisfacerea clientilor prin oferirea de produse si servicii de inalta calitate, motiv pentru care si aceste usi de garaj rezidentiale si industriale reusesc sa indeplineasca chiar si cele mai exigente cerinte. Prin ce se caracterizeaza produsele noastre? In primul rand prin siguranta in utilizare. Usile sunt realizate din panouri cu protectie impotriva prinderii degetelor, fotocelule si motor cu protectie in cazul in care apar obstacole atunci cand functioneaza automat sau dispozitive de siguranta destinate situatiilor in care arcurile cedeaza si duc la caderea usii.

Siguranta mai poate fi privita si din punctul de vedere al rezistentei acestor usi, care nu pot fi sparte sau distruse cu usurinta de catre infractori. Stratul de otel este indeajuns de puternic pentru a proteja autoturismul, iar automatizarea usii sporeste si mai mult gradul de securitate. Un alt avantaj consta in estetica usilor de garaj, acestea fiind disponibile in varianta tip „linii” sau „ casetat”. Paleta cromatica este diversificata, astfel ca puteti cere orice culoare, incepand cu maro, alb, imitatie de stejar inchis la culoare, auriu etc.

Comandati usi de garaj rezidentiale si industriale de la Break Sistems!

Indiferent ca sunteti proprietarul unui autotursim care doreste sa-si isi tina masina in siguranta sau detineti un parc auto care de asemenea trebuie ferit de orice pericole, compania noastra va asteapta cu cele mai bune oferte de usi de garaj rezidentiale si industriale. Va oferim calitate, posibilitatea de personalizare si preturi foarte accesibile. Va asteptam!