Sisteme de ventilatie

Sisteme de ventilatie

Sisteme de ventilatie performante pentru confortul termic dorit!

Care este scopul unui sistem de ventilare? Acesta trebuie sa tina temperatura, umiditatea, viteza aerului si calitatea aerului in conditii optime, confortul termic fiind deosebit de important. Astfel, compania noastra va pune la dispozitie sisteme de ventilatie de inalta calitate menite sa functioneze pentru bunastarea dumneavoastra.

Dispozitivele sunt create atat pentru sezonul cald, cat si pentru cel rece, aerul fiind mereu curat si proaspat. Instalatiile de ventilare sunt realizate conform cerintelor primite de la fiecare client, pentru ca acestea sa se ridice la exigentele tuturor. De asemenea, preturile acestor investii sunt avantajoase, raportul calitate –pret fiind unul excelent.

Factori precum umiditatea ridicata, praful si alte substante toxice prezente in aer pot dauna sanatatii familiei. De aceea, sistemele de ventilare reusesc sa mentina nu doar o temperatura constanta potrivita pentru organismul nostru, ci si un aer curat, lipsit de pericole ascunse. Aceste instalatii sunt usor de instalat si au un consum de energie scazut. In plus, in sezonul rece nu mai este nevoie sa aerisiti prin deschiderea ferestrelor , acest sistem fiind indeajuns.Acestea scad costurile la caldura, cresc confortul termic in casa si sunt cat se poate de benefice pentru mediul inconjurator.

De ce merita sa investiti in sisteme de ventilatie?

Sistemele de ventilare se impart in 3 categorii: instalatii de ventilare de tip domestic sau civil, instalatii de ventilare de tip comercial si instalatii de ventilare de tip industrial. Astfel, alegerea acestor sisteme de ventilatie se va face tinand cont de volumul spatiului respectiv, tipologia sa si tipul de aer prezent de obicei in acel spatiu. Ventilarea poate fi controlata in trei moduri: prin evacuare, prin introducere sau cu ajutorul unui sistem combinat dintre introducere si evacuare.

Metoda de evacuare presupune eliminarea aerului poluat si inlocuirea acestuia cu aer proaspat, preluat din exterior. In aces caz, eficienta ventilarii depinde de calitatea aerului introdus si de modul in care acesta este distribuit. Metoda de introducere este opusa celei de evacuare. Astfel, aerul din exterior patrunde in mod constant in interiorul acelui spatiu, ceea ce inseamna ca atmosfera este purificata permanent.

Desigur, ultima metoda este si cea mai complexa, combinarea celor doua metode fiind solutia ideala pentru orice sistem de ventilare performant. Pe langa acestea, mai puteti opta pentru ventilatoare axiale, centrifugale sau bentilatoare hibrid dintre cele axiale si centrifugale. Toate aceste sisteme de ventilatie isi pun amprenta asupra calitatii aerului dintr-un mediu inchis, foarte important pentru sanatatea omului.

Purifica aerul pe care il respiri cu sisteme de ventilatie moderne!

In aer exista zeci de noxe in stare gazoasa, care altereaza calitatea aerului si duc la aparitia unor afectiuni de sanatate grave. Omul are nevoie de oxigen pentru o viata sanatoasa si de aer curat pentru a evita durerile de cap, inrosiri ale pielii si multe alte simptome si afectiuni. Aceste sisteme de ventilatie pe care vi le oferim sunt capabile sa purifice aerul si sa va ofere confortul termic de care aveti nevoie. Va asteptam!