Sisteme de supraveghere video

Sensor 054

Sisteme de supraveghere video pentru protectia dumneavoastra!

Alegerea elementelor unui sistem de supraveghere este o dificultate de care multi dintre clienti se lovesc. Compania noastra isi propune nu doar sa va informeze despre , ci si sa va ofere cele mai avansate sisteme de supraveghere video, la un raport calitate-pret excelent. Acestea functioneaza ca un sistem de televiziune la care vor avea acces doar persoanele autorizate. Imaginile captate de camera sunt procesate intr-un DVR, dupa care raman pe hard-disk. Accesul la aceste imagini se face fie pe un monitor, fie prin internet, chiar pe telefoanele smart.

Desigur, oferta noastra nu are un singur scop, respectiv securitatea si protectia cladirilor publice sau private, obiectivele acestor sisteme fiind multiple. Astfel, multe dintre aplicatiile acestor sisteme sunt utilizate cu succes pentru : supravegherea accesului in zone restrictionate, controlul personalului la locul de munca, controlul traficului si al multimilor, supravegherea magazinelor si parcarilor etc.

Desigur, pentru a obtine rezultatele dorite, este importanta stabilirea unor obiective tehnologice bine definite inainte de comanda finala. Numai astfel va putem furniza camerele de supraveghere video potrivite din punct de vedere al performantei. Asadar, informatii precum ce doreste clientul sa vada in timp real si ce doreste sa fie stocat, cat timp doreste ca imaginile sa fie stocate, ce calitate isi doreste pentru imagini sau cine are voie sa vada aceste imagini, sunt doar cateva dintre intrebarile noastre.

De ce sa alegeti sisteme de supraveghere video?

Spre deosebire de un agent de securitate care poate survola zona protejata, aceste camere video pot fi amplasate in punctele cheie ale proprietatii respective, atat in interior, cat si in exterior. Acestea pot capta imagini in mod permanent, astfel ca fiecare miscare va fi detectata foarte repede. Performantele acestor sisteme de supraveghere video sunt diferite ca urmare a cererii variate din partea clientilor. Astfel, cu cat va doriti un echipament care sa va ofere imagini clare, la distanta mare, chiar pe timp de noapte, cu atat pretul acestuia va creste.

De aceea, noi ne asiguram ca toti clientii nostri isi exprima clar optiunile, comunicarea dintre client si furnizor fiind un element cheie in satisfacerea ambelor parti implicate. In ceea ce priveste configurarea sistemelor, exista mai multe etape. Se vor stabili locatia sistemului (interior, exterior sau combinat), locatia camerelor de supraveghere, cadrele pe care le doriti, numarul camerelor video, aplicatiile de miscare a camerelor de supraveghere, categoria dorita de monitoare sau mediul de transmisie necesar.

sisteme de control acces_3

Cereti sfatul specialistului pentru sisteme de supraveghere video!

Dat fiind ca alegerea unui astfel de sistem presupune foarte multe criterii, Break Sistems este alaturi de dumneavoastra nu doar cu echipamentele necesare, ci si cu o echipa de experti care va ofera sfaturi si solutii personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Aceste sisteme de supraveghere video sunt extrem de performante, insa este important sa ne comunicati asteptarile dumenavoastra cat mai clar, pentru a sti ce sa va oferim. Asadar, va asteptam cu oferte avantajoase si preturi pentru toata lumea!