Sisteme de protectie perimetrala

Sisteme de protectie perimetrala

 

Sisteme de protectie perimetrala – descopera cele mai moderne solutii tehnologice!

Un sistem de protectie perimetrala asigura limitarea accesului persoanelor neautorizate in spatii protejate. Acestea se disting prin faptul ca pot sa opereze in orice tip de mediu extern, precum : umiditate, variatii de temperatura, radiatii solare, curenti de aer etc. De asemenea, nici factorii perturbatori nu reprezinta un pericol pentru aceste sisteme, care functioneaza fara cea mai mica problema chiar si atunci cand apar animale salbatice, domestice , sau au loc diverse fenomene naturale temporare.

Noi va oferim sisteme de protectie perimetrala care sunt realizate astfel incat detectia sa fie prompta, iar starea de alarma sa alerteze patrunderea in spatiul protejat. Desigur, pentru a beneficia de un astfel de sistem eficient, este necesara mai intai realizarea unei analize de risc, in functie de care se va stabili nivelul de protectie. Astfel, elemente precum diverse amenintari din exterior sau factori climatici vor fi luate in considerare pentru a se concepe un sistem complet si performant.

La baza acestor sisteme se afla mai multe tipuri de senzori: cabluri cu infrarosii, bariere cu microunde, detectori cu infrarosii, cabluri senzitive, senzori seismici etc. Asadar, eficienta protectiei perimetrale este conditionata de factorii de mediu, factorii de risc si caracteristicile solului. Este important sa se ia in calcul toate aceste aspecte si doar astfel veti beneficia de siguranta si protectie maxima!

Sisteme de protectie perimetrala – tipuri de securizare

Aceste sisteme de protectie perimetrala pot sa fie alcatuite din bariere cu infrarosu, garduri electrice, bariere cu microunde, fibra optica sau detectie cu cablu senzitiv. Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba, le vom tratata pe rand. Barierele IR fac parte din noua generatie de sisteme si fac posibila distinctia dintre un intrus uman si un animal. Acestea sunt recomandate pentru protejarea spatiilor de mici dimensiuni, a cladirilor unde exista risc mare de incendiu sau explozie, pentru protejarea fatadelor caldirilor etc.

Gardurile electrice sunt recomandate in protectia zonelor sensibile, de mari dimensiuni. Acestea sunt ideale pentru a impiedica patrunderea animalelor salbatice sau in zonele in care vegetatia lipseste, inaltimea acestora fiind o caracteristica care le transforma in garduri impenetrabile. Barierele cu microunde sunt ideale acolo unde este necesar un nivel inalt de securizare, intrucat acestea nu reactioneaza la alarmele false.

Fibra optica poate fi instalata pe garduri flexibile si este recomandata in special pentru zonele foarte intinse, unde interventia personalului de paza nu este intotdeauna posibila. In cele din urma, va prezentam cablul senzitiv, care actioneaza pe acelasi principiu ca si fibra optica. Acestea detecteaza cu usurinta tentativele de efractie, protectia fiind asigurata.

Alege cele mai noi sisteme de protectie perimetrala!

Break Sistems este alaturi de cei care isi doresc sisteme de protectie perimetrala de inalta calitate, capabile sa identifice alarmele false si sa detecteze pericolul chiar si in cele mai inselatoare conditi. Astfel, specialistii nostri va stau la dispozitie cu o gama larga de echipamente, care va ofera gradul de siguranta dorit, in functie de cerintele dumneavoastra. Va asteptam!