Sisteme de interfonie si videointerfonie

Sisteme de interfonie si videointerfonie

Sisteme de interfonie si videointerfonie –comunicare facila si confort!

Compania noastra va intampina cu sisteme de interfonie si videointerfonie, disponibile intr-o mare varietate de modele, de la cele mai uzuale, pana la cele profesionale si semiprofesionale. Aceste accesorii elegante sporesc securitatea spatiilor rezidentiale, dar si celor publice, accesul persoanelor fiind pe deplin controlat. Acest sistem electronic de control acces va ajuta sa actionati usa de la intrare printr-o simpla apasare de buton, efortul fiind minim. Astfel, comunicarea dintre exterior si interior este mai sigura si eficienta ca niciodata, datorita acestor echipamente performante.

Puteti opta pentru un sistem de interfonie, unul de videointerfonie sau o combinatie dintre cele doua, in functie de bugetul si preferintele dumneavoastra. Diferenta dintre cele doua este ca puteti comunica si vizual, inainte de a lasa un musafir sa pofteasca in interiorul locuintei dumneavoastra. Imaginea redata in interiorul casei este o masura suplimentara de precautie, vocea unei persoane putand fi usor confundata.

Astfel, locuinta devine un medeiu mai sigur, controlat in cea mai eficienta si confortabila maniera posibila. Noi va oferim modele de videointerfoane in varianta alb, negru sau color, specificatiile acestora fiind diferite, in functie de model. Acestea se potrivesc in special mediilor rezidentiale, dar exosta posibilitatea extinderii lor si in alte spatii.

Iata ce trebuie sa stii despre sisteme de interfonie si videointerfonie!

Dupa cum am mai precizat, aplicatiile acestor dispozitive sunt destinate cladirilor si spatiilor rezidentiale ( case, blocuri, vile, case de vacanta, apartamente , ansambluri de cladiri si altele), dar oferta noastra este disponibila si pentru firmele si institutiile care necesita acest tip de sistem. Instalarea unuor astfel de sisteme de interfonie si videointerfonie poate insemna nu doar asigurarea si protectia casei si a perimetrului acesteia, cat si a vietii. Conform statisticilor, aceste dispozitive scad rata infractionalitatii, acestea fiind considerate una dintre cele mai eficiente metode de detectare si prevenire a ilegalitatilor de acest fel.

Aplicatia de baza a acestor sisteme de interfon sau videointerfon consta in controlul asupra accesului intr-o cladire, respectiv in blocarea sau deblocarea intrarii de catre beneficiar. In ceea ce priveste interfonul de acces, permisiunea in imobil este posibila numai cu ajutorul unei cartele, chei sau unui cod special. Astfel, persoanele straine trebuie sa apeleze proprietarul, iar acesta decide daca accesul in interior este permis sau nepermis. In functie de preferintele fiecarui client, aceste dispozitive pot fi personalizate astfel incat sa ofere protectie in mod permanent sau doar in anumite intervale de timp.

Alege sisteme de interfonie si videointerfonie pentru siguranta celor din jur!

Indiferent ca este vorba de familia dumneavoastra sau de angajatii firmei, aceste sisteme de interfonie si videointerfonie reprezinta o masura de protectie excelenta. Cu ajutorul lor, comunicarea intre membrii familiei sau angajatii aflati in birouri diferite este mult mai facila. Intrusii nu pot avea acces la spatiile private si cele protejate, doar o persoana din interior avand controlul asupra dispozitivelor de interfonie si videointerfonie. Asadar, asteptam cererile dumneavoastra!