Sisteme de iluminat cu led

Depositphotos_original_800

Sisteme de iluminat cu led – o solutie economica, eco-friendly si rezistenta!

Sistemele de iluminat joaca un rol foarte important in viata noastra, iar tehnologia avanseaza in mod constant si in acest domeniu. Iata cum, de la becul incandescent si cel economic, am avansat considerabil pana la utilizarea sistemelor de iluminat cu led, o solutie excelenta atat din punctul de vedere al consumului, cat si al randamentului si rezistentei.

Asadar, compania noastra va intampina cu LED-uri care va ajuta sa economisiti energie cu pana la 90 %, au o cromatica bogata, se bucura de o durata de viata de 50.000 de ore si au o eficienta luminoasa mare, diferita fata de celelalte produse prezente pe piata de profil. Avand in vedere criza economica , epuizarea resurselor energetice provenite din combustibili fosili, dar si accentuarea fenomenului de incalzire globala, noi ne-am propus sa eficientizam consumul energetic cu ajutorul acestor sisteme de iluminat.

In plus, toate produsele comercializate sunt de marca, acestea fiind certificate atat pe plan national, cat si international. Sistemele led sunt testate si verificate, pentru a oferi clientilor nu doar calitate, dar si satisfactia unei colaborari bazate pe respect si seriozitate. Diferentele acestor sisteme de iluminat cu led sunt vizibile inca de la prima utilizare, beneficiile fiind evidente dupa o scurta perioada e timp.

Care sunt avantajele utilizarii unor sisteme de iluminat cu led?

Dupa cum am precizat deja, aceste sisteme de iluminat cu led au numeroase avantaje care le claseaza pe pe o pozitie superioara fata de restul produselor obisnuite. In primul rand, economia de energie este un avantaj major, acest lucru fiind posibil datorita sistemului optic specializat, dar si sursele de alimentare utilizate. Led-urile folosite de Electromax au fost testate de catre producator si acestea inregistreaza flux luminos timp de 50.000 de ore.

Daca v-ati gandit la obtinerea unor efecte cromatice speciale, aceste led-uri sunt disponibile intr-o gama cromatica bogata, iar fluxul de lumina si cel cromatic pot fi reglate cu usurinta. Nu contin mercur sau alte substante toxice si pot fi reciclate integral. Astfel, emisiile de CO2 din natura sunt reduse, iar mediul este protejat.

Printre altele, aceste sisteme de iluminat cu led au un indice de redare a culorii mare si lumina emisa este rece, fara sa afecteze ochii sau bunurile dintr-o incapere. Distributia luminoasa se bucura de diversitate datorita unor lentile specializate, se aprind instantaneu, pot fi montate in locuri greu accesibile, fara sa aiba nevoie de mentenanta si au un design compact, dimensiunile fiind reduse.

Viitorul este mai sigur cu noile sisteme de iluminat cu led!

Asadar, putem realiza produse conform specificatiilor primite de la dumneavoastra, indiferent de complexitatea acestora. Dispunem de toate dotarile tehnologice necesare si avem capacitati de proiectare electronica, totul fiind realizat la cele mai inalte standarde de calitate. Asadar, pentru orice fel de sisteme de iluminat cu led, Break Sistems va sta la dispozitie mereu!