Sisteme de control patrula

Sisteme de control patrula

 

Sisteme de control patrula – solutia pentru o eficienta crescuta a agentilor de securitate!

Patrularea perimetrelor protejate de catre agentii de paza sau securitate s-a dovedit de cele mai multe ori extrem de eifcienta, mai ales in prevenirea unor cazuri grave de efractie. De aceea, noi venim in sprijinul celor care doresc securizarea unei fabrici, depozit sau parcurilor fotovoltaice , dar si de alt tip, cu sisteme de control patrula. Acestea permite mabagerului sa averifice daca angajatii isi duc la capat atributiile specificate in fisa postului si nu stau intr-un singur loc pentru a monitoriza teritoriul protejat.

Desi restul masurilor de protectie asigura un grad ridicat de siguranta, paznicii reusesc sa surpinda detalii pe care un simplu sistem de supraveghere s-ar putea sa nu-l inregistreze, astfel ca rolul lor este unul extrem de important. Insa, din cauza programului prelungit sau a turelor de noapte, agentii de securitate nu reusesc intotdeauna sa-si indeplineasca misiunea conform regulilor. Astfel, un plan riguros de patrula se impune in acest caz, acesta fiind extrem de eficient.

Noi va oferim sisteme de control rond sau patrula complete, alcatuite din toate accesoriile necesare pentru ca activitatea agentilor de paza sa fie atent monitorizata. In acest fel, puteti fi siguri ca perimetrul se afla in conditii de maxima siguranta, iar angajatii dumenavoastra isi indeplinesc obiectivele conform fisei postului.

Ce fel de sisteme de control patrula va oferim?

Compania noastra va intampina cu doua astfel de sisteme de control patrula, respectiv : SEKA si Guard Tout GPRS. Sistemul SEKA este alcatuit dintr-un cititor de chei digitale (SEKA-GP-Stick) care este portabil si al carui scop este sa verifice patrulele si pontajul agentilor. Acesta are o memorie de 3640 citiri marcate cu data si ora, are carcasa din inox si se autoalimenteaza. Urmatoarea componenta este SEKA-GPI, aceasta fiind interfata de programare / descarcare a datelor de pe stick. In acest kit sunt incluse si o cheie digitala pentru punctul de control al patrulei si pentru identificarea agentului.

Pe langa cele mentionate, sistemul SEKA mai dispune si de un soft de gestiune si rapoarte, posibilitatea de pontaj a agentilor, verificarea patrulei prin rute deja stabilite etc. Guard Tour GPRS are in componenta o cartela de proximitate (ATR14W), un sistem software independent (Software GuardTour) care verifica rondul agentilor,semnaleaza in timp real incalcarea traseelor predefinite si ofera posibilitatea vizualizarii grafice a sistemului de patrula. Si in cele din urma, puteti opta pentru un sistem de verificare patrula (Seka Guard Tour GPRS), cu cartele de proximitate, acululator si incarcator de camera, butoane configurabile pentru comunicarea mesajelor etc.

Alege sisteme de control patrula de la Break Sistems!

In cazul in care agentii dumneavoastra se securitate nu isi respecta intotdeauna atributiile cu strictete, compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra. Astfel, va oferim sisteme de control patrula de inalta calitate, ideale pentru a rezolva problemele cu care va confruntati pana acum. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!