Sisteme de control acces si pontaj

sisteme de control acces_1

Sisteme de pontaj – eficienta, disciplina si control absolut!

In conditiile in care piata muncii este tot mai dinamica, iar interesul firmelor este sa tina o evidenta clara a personalului si activitatilor pe care acesta le desfasoara la locul de munca, noua generatie de sisteme de pontaj este excelenta. Noi va punem la dispozitie aceste instrumente moderne, care va ajuta sa monitorizati timpul de lucru al angajatilor dumneavoastra simplu si rapid.
Alaturi de sistemul de control acces si planificarile productiei , dar si resurselor umane, sistemul de pontaj ajuta managementul companiilor moderne nationale sau internationale. Planificarea este efectuata mai usor, controlul asupra costurilor este mai usor de exercitat, iar personalul este motivat sa atinga obiective tot mai inalte. Desi costurile unui asemeni tip de sistem sunt considerabile, avantajele aduse de implementarea acestuia depasesc cu mult investitia initiala.
Cu ajutorul acestuia veti putea dirija si controla activitatile angajatilor si vehiculelor din cadrul unui spatiu predefinit, astfel ca veti ajunge la disciplina mult dorita. Fiecare persoana va beneficia de un card personal de identificare, care ii va permite sa aiba acces in spatiile prevazute de functia sa. Absentele si intarzierile la locul de munca sunt inregistrate in cadrul unor statistici si rapoarte intocmite cu aceste sisteme performante.

 

Sisteme de pontaj – aspecte generale

Aceste sisteme de pontaj au la baza carduri personale de identificare, cu functii multiple: card de acces, legitimatie de serviciu, card de pontaj sau chiar „smart card”. Desigur, exista si o a doua varianta de pontaj, respectiv pontajul biometric. Acesta foloseste amprenta fiecarui angajat pentru ca accesul in unitatea respectiva sa fie permis. Aceste echipamente moderne pot fi utilizate in institutii publice, sedii de firma, unittai de productie, hale si depozite, dar chiar si in zone de securitate maxima.
Care sunt avantajele acestor sisteme speciale? In primul rand, orice companie va reusi sa tina o evidenta corecta si bine organizata a timpului lucrat al angajatilor. Astfel, sunt eliminate toate acele fise de pontaj clasice si subiective, dar si situatiile in care se intarzie sau absenteaza. De asemenea, rapoartele de salarizare sunt obtinute mult mai usor, fara eventuale erori.
Ce fel de rapoarte se pot intocmi cu ajutorul acestui sistem de pontaj? Aplicatia de pontaj electronic va ajuta sa obtineti rapoarte simple, detaliate, individuale, de intarzieri sau ore suplimentare si foi colective de prezenta. In cazul in care doriti un sistem biometric, trebuie sa stiti ca acesta este mult mai avantajos. De ce? Pentru ca amprentele nu pot fi pierdute sau falsificate si nici transmise colegilor pentru a se ponta in locul unui angajat.

 

Orice unitate are nevoie de sisteme de pontaj!
Gama de sisteme de pontaj pe care vi-o oferim se dovedeste a fi o adevarata masura de control asupra angajatilor, ceea ce atrage dupa sine mai multa disciplina si mai multe rezultate satisfacatoare. Puteti opta pentru varianta biometrica sau cea a cardului de pontaj, in functie de preferintele dumenavoastra. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre puteti sta de vorba cu reprezentantii nostri!

cum-functioneaza