Sisteme de alarma antiefractie

sisteme de alarma

Sisteme de detectie si alarma antiefractie – securitate si protectie oricand, oriunde!

Pentru siguranta locuintelor, bunurilor, familiei sau chiar a unei companii este nevoie de instalarea unor sisteme de protectie si securitate performante. De aceea, compania noastra va pune la dispozitie sisteme de detectie si alarma antiefractie concepute special pentru nevoile dumneavoastra. Aceste se clasifica in mai multe tipuri, in functie de nivelul de risc de efractie sau tipul de montaj. Astfel , veti putea alege dintre sisteme wireless sau cablate ce pot fi montate in sedii de birouri, spatii rezidentiale (apartamente, case, vile), spatii comerciale sau spatii industriale.

Aceste sisteme antiefractie au rolul de protectie activa si tin la distanta tentativele de spargere ale infractorilor. Astfel, cei care comit ilegalitati sunt descurajati in momentul in care afla ca imobilul respectiv este monitorizat, riscul de a fi prinsi fiind considerabil. Cum functioneaza aceste sisteme? Atunci cand cineva incearca sa patrunda prin efractie intr-un anumit spatiu protejat, sistemul avertizeaza proprietarul sau firma care se ocupa de monitorizarea obiectivelor.

Pentru ca detectorii de miscare si senzorii cu care este prevazut un sistem antiefractie sa alerteze proprietarul, sistemul trebuie sa fie armat. Numai in acest mod vor fi transmise datele inregistrate la unitatea centrala, cea care va declansa alarma. In cateva secunde, semnalele vor indeparta infractorii si vor permite proprietarului sa alerteze autoritatile.

Ce sisteme de detectie si alarma antiefractie sa alegi?

In calitate de specialisti, va recomandam Sistemele de Alarma Wireless, ideale pentru apartamentele, casele sau vilele locuite, unde proprietarii doresc sa evite instalarea cablurilor inestetice. Acestea sunt foarte simplu de utilizat si pot fi adaptate in functie de fiecare obiectiv ce necesita protectie. Sistemele pot fi armate cu ajutorul unei telecomenzi sau unei tastaturi, iar activarea se poate efectua total sau partial. De exemplu, in cazul in care locuinta dumneavoastra este cu etaj, sistemul se poate arma doar la parter sau doar la etaj.

Pentru o eficienta mai crescuta, sistemele de supraveghere video sunt un aliat puternic al acestor sisteme de detectie si alarma antiefractie. Acestea sunt des intalnite atat in spatii private, cat si in spatii publice, rezultatele obtinute fiind satisfacatoare. Imaginile surprinse in timp real pot ajuta la solutionarea unor cazuri de vandalism sau alte infractiuni grave.

Ce optiuni aveti in cazul unui sistem de supraveghere video? Veti putea sa monitorizati totul in timp real, imaginile sunt clare si pot fi stocate pe perioada de timp dorita, iar accesul la aceste inregistrari sau filmari reale este posibil cu ajutorul internetului. Imaginile sunt dovezi solide, ce pot constitui adevarate probe de proces.

Alege sisteme de detectie si alarma antiefractie pentru siguranta sporita!

Doriti ca familia sau afacerea dumenavoastra sa fie in siguranta? Noi suntem o firma specializata in sisteme de detectie si alarma antiefractie si venim in intampinarea tuturor clientilor care isi doresc servicii de inalta calitate. Astfel, va asteptam cu oferte de servicii complete, la preturi fara concurenta si asistenta din partea celor mai buni experti. Va asteptam!