Iluminat stradal

Stiati ca fiecare stalp de iluminare de pe strazile din orasul dumneavoastra consuma in medie aproape 500W in unele cazuri, acest lucru ducand la pierderea 1Euro / secunda datorita ineficientei energetice a sistemului de iluminat public.

Acest lucru se datoreaza in mare parte din cauza becurilor pe mercur sau halogen si alte gaze de descarcare instalate care pe langa faptul ca ofera o lumina portocalie ce duce la lipsa perceptiei culorilor, au si un consum exagerat de mare. Fie ca doriti sa contribuiti la ocrotirea naturii sau ca doriti sa beneficiati de o lumina naturala, puternica la un consum de cel putin jumatate fata de solutiile de iluminat stradal standard.

Noi va propunem 5 solutii perfecte pentru toate tipurile de aplicatii, fie ca vorbim despre iluminatul aleilor dintr-un parc sau a unei sosele de mare viteza.

Aici veti gasi echipamente cu diferite configuratii de LEDuri Osram (10, 30, 40, 60 si 80LEDuri) fiecare avand 3W putere reala. Bine inteles, configuratiile cu cele mai multe LEDuri sunt indicate in zonele unde este necesara o lumina extrem de puternica. Insa, pentru aplicatiile de iluminat stradal normale, o unitate cu 54 de LEDuri este mai mult decat suficienta.

In contextul in care tot mai multe tari opteaza pentru sisteme de iluminat cat mai eficiente din punct de vedere energetic, in Romania, tara unde solutiile de iluminat stradal pe care vi le propunem sunt produse, lucrurile stau din pacate unpic diferit. Dorim sa va incurajam in alegerea unui sistem sanatos si fiabil din toate punctele de vedere care sa implice folosirea tehnologiilor de ultima ora care ofera nu numai performante excelente, ci si un consum foarte redus dar si o durata de viata de ordinul a zecilor de mii de ore.

In concluzie, putem spune ca solutiile de iluminat stradal pe care vi le oferim se adreseaza atat autoritatilor locale dar si companiilor care doresc sa beneficieze de pe urma tehnologiei LED Osram. Aceste echipamente sunt perfecte pentru iluminatul in parcuri, centre rezidentiale, mall-uri, cai de acces rezidential dar si pentru sosele, strazi si chiar autostrazi. Va invitam asadar sa alegeti tehnologia ecologica fara emisii de CO2 sau alti vapori toxici dar si cu un consum de cateva ori mai mic decat solutiile clasice.