Iluminat interior

Mai tineti minte perioada in care nu exista casa in care sa nu fie cel putin 3 becuri de 100W ? Ei bine, acele vremuri au trecut de ceva timp, acum tehnologia a evoluat atat de mult incat nu mai sunt necesari atatea sute de wati pentru a lumina o camera.

Noi va oferim o solutie completa de iluminat interior prin itnermediul gamei de produse si corpuri de iluminat dotate cu LEDuri de mare putere ce poarta semnatura marelui producator Osram.

Un nume greu in industria corpurilor de iluminat, acest producator vine sa ofere LEDuri ce poseda o serie aparte de caracteristici cum ar fi un flux puternic, o durata incredibila de viata (chiar si 15 ani in cazul unor produse) toate acestea la un consum incredibil de mic. Practic, cu un consum de aproximativ 18W puteti avea o lumina la fel de puternica ca cea generata de catre un bec incandescent de 100W.

Pentru ca astfel de performante nu pot fi atinse fara a folosi cele mai avansate tehnologii, roate produsele si echipamentele de iluminat interior sunt dotate cu LEDuri Osram dar si concepute cu ajutorul celor mai de calitate materiale. Iluminatul pe baza de LED aduce o serie cuprinzatoare de beneficii ce tin in primul rand de consumul redus dar mai ales de inaltul grad de fiabilitate pe care acestea le au.

Daca un bec normal poate avea o viata de cel mult 1000 de ore, becurile LED au o autonomie de chiar si 15000 de ore in cazul produselor din varful de gama. De asemenea, pentru toti cei care isi alimenteaza casele sau birourile cu ajutorul instalatiilor de energie electrica solare sau eoliene, solutiile noastre de iluminat interior sunt perfecte datorita amprentei foarte mici pe care o au ca si consum.

Pe piata exista si alte sisteme de iluminat ce folosesc substante si vapori nocivi cum ar fi lampile cu descarcare in gaz nobil unde gasim in cantitati mic si Mercur (Hg), insa daca doriti sa va bucurati de o lumina naturala, fara riscuri, puternica si economica va stam la dispozitie cu o serie de spoturi LED, plafoane, dar si solutii de iluminat interior pentru evidentierea detaliilor de design sau pentru tabloul preferat al dumneavoastra. Alegeti cea mai noua tehnologie in domeniul iluminatului, alege echipamentele de iluminat interior proiectate si fabricate in Romania cu tehnologia LED Osram!

Produse