Iluminat industrial

Fie ca vorbim despre o benzinarie sau despre un spatiu de productie, solutiile de iluminat industrial care vin sa “puna intr-o lumina buna” orice spatiu industrial sau spatiu tehnic.

Acest gen de aplicatii necesita o lumina foarte buna, dar acest lucru nu putea fi obtinut in trecut fara a utiliza lampi de mare putere (cu un consum la fel de mare) a caror inlocuire era foarte scumpa. Insa, trecutul e trecut, iar prezentul este cel care va ofera sansa de a achizitiona echipamentele de iluminat industrial dotate cu LEDuri Osram de mare putere (doar 3Wati/LED) care ofera o lumina puternica la un consum infim fata de solutiile clasice de iluminat.

Acestea pot fi folosite cu precadere in orice tip de hala, spatiu tehnic, depozite, sali de sport si nu numai.

Ca si date tehnice va putem spune ca fiecare dintre cele 3 solutii propuse pot fi echipate si configurate in functie de necesitatile dumneavoastra fie cu LEDuri Osram 1W sau de 3W in configuratii diferite. De asemenea, aceste solutii de iluminat industrial pot fi dotate cu diferite tipuri de dispersoare de lumina sau chiar si cu optica speciala pentru a genera un fasciul fie mai concentrat sau mai larg. Ca si materiale folosite in constructia acestor produse proiectate si realizate in Romania putem enumera aliajul de inalta performanta din Aluminiu, dar si polimerii ce poseda excelente calitati de rezistenta la uzura, impacti si nu numai. Un foarte bun exemplu al calitatii materialelor il putem da in cazul elementelor de iluminat industrial pentru bnezinarii si nu numai. Acestea sunt realizate in confirmitate cu toate standardele de protectie si rezistenta respectand specificatii de varf, minim gadul IP65, izolare electrica de gradIII la unele produse sau de rezistenta foarte buna la impacturi.

In final nu putem spune decat, ca va oferim solutii complete pentru dumneavoastra astfel incat nu numai sa obtineti un grad mai bun de iluminare a spatiului, dar sa si realizati economii substantiale. Iar pentru companiile care vor sa fie Eco, va spunem ca aceste solutii de iluminat industrial pot fi folosite atat in sistemele standard, cat si la cele de alimentarecu energie electrica cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Asadar, alegeti eficienta maxima care dureaza chiar mai bine de 6 ani, alege gama de reflectoare echipate cu LEDuri Osram.