Iluminat exterior

Fie ca doriti sa expuneti cladirea care gazduieste sediul firmei dumneavoastra, sau doriti sa creati o atmosfera unica in gradina casei, noi va propunem solutia perfecta.

Produsele din categoria corpurilor de iluminat exterior vin sa ofere pata de lumina necesara in proiect de amenajare si design exterior pentru cladiri, gradini parcuri si nu numai. Va oferim o serie de 10 produse special concepute pentru a putea fi folosite si amplasate in diferite zone si moduri. Toate aceste echipamente sunt construite folosind numai materiale de prima calitate, iar sufletul acestora este format din LEDuri Osram de inalta putere si fiabilitate.

In trecut pentru iluminarea clairilor si a monumentelor erau folosite reflectoare puternice cu lampi pe Halogen sau cu descarcare in gaze nobile care aveau un consum de energie electrica destul de considerabil, la corpurile de iluminat exterior dotate cu LED Osram, lucrurile stau unpic mai diferit. Acestea ofera o lumina puternica si placuta, insa la un consum de cel mult cativa zeci de wati per reflector. De asemenea, datorita constructiei lor, LEDurile au o perioada de viata chiar si de 100.000 ore echivalentul a mai bine de 11 ani de functionare continua. Ei bine, cu aceste corpuri de iluminat exterior veti putea economisi sume considerabile de bani tinand cont de consumul lor redus dar si de durata lor de viata.

La noi gasiti o paleta larga de spoturi si elemente de iluminat exterior cum ar fi spoturile incastrabile, cu suporti sau pivotabili, pana la proictoarele ce va permit sa realizati un proiect iluminare arhitecturala.

De asemenea, tot in aceasta categorie va oferim si doua tipuri de surse de lumina pentru bazine si fantani arteziane. Un proiector dreptunghiular ce contine pana la 40 LEDuri de mare putere Osram sau proiectorul circular, montabil in jurul unei duze pentru a oferi un efect unic de jeturi de apa colorata.

Trecand de la apa la uscat, va oferim si solutii de iluminat exterior pentru aleile din parcuri si gradini care nu numai ca ofera o lumina placuta, discreta cu un consum de numai cativa wati. Asadar, da frau liber imaginatiei si creaza un joc de lumini unic pentru casa, curtea sau zona libera a casei cu ajutorul acestor solutii de iluminat exterior proiectate si produse in Romania.

Produse