Iluminat de SIGURANTA

Numai in situatiile limita realizam faptul ca atunci cand vine vorba de siguranta, detaliile chiar pot face diferenta intre viata si moarte.

In cazul unor situatii limita, cum ar fi incendiu, cutremur, etc. panica se instaleaza de cele mai multe ori, iar in aceste cazuri lipsa unei orientari poate duce la creearea busculadei. Pentru aceste situatii sistemele de iluminat de siguranta vin sa ofere si sa marcheze diferitele repere ce pot ajuta la evacuarea persoanelor in cazul unor incidente. Acestea sunt esentiale si mai ales, obligatorii, fiind impuse prin legislatia in vigoare. Ele au rolul de a marca punctele esentiale ale unei cladiri, puncte ce sunt vitale in cazul necesitatii evacuarii cladirii in caz de pericol.

Corpurile de iluminat de siguranta sunt concepute folosind materiale ca Aluminiul, polimeri de inalta rezistenta precum si LEDuri Osram de inalta performanta.

Va oferim doua tipuri de astfel de indicatori, iar pentru ca stim ca robustetea este esentiala, va oferim corpuri de iluminat de siguranta ce sunt create doar din aliaj performant de Aluminiu pentru a oferi o rezistenta mecanica cat mai buna. De asemenea, in cazul modelului LS-01 Seria Protect,putem spune ca acesta este perfect pentru a fi montat in punctele cheie ale unei cladiri (usi, cai de acces / evacuare etc.)

Panourile din polimer transparent pot fi personalizate cu diferite simboluri sau mesaje cum ar fi simbolizarea scarii de incendiu sau texte ca “Exit”. De asemenea, pentru a putea realiza un ghidaj cat mai bun aceste corpuri de iluminat de siguranta folosesc 4 LEDuri de mare putere Osram, precum si sistem dual de alimentare. Ele functioneaza in regim continuu, fiind alimentate de la reteaua de energie electrica a cladirii, iar in momentul in care aceasta nu mai exista sau este intrerupta, indicatoarele functioneaza minim 2 ore folosind acumulatorul intern.

In concluzie va putem spune ca aceste solutii pe care vi le propunem sunt fabricate in Romania din cele mai bune materiale si mai ales, folosind tehnologia LED Osram pentru a oferi un flux luminos vizibil chiar si in conditii de fum sau praf foarte dens. Astfel, prin instalarea acestor solutii de iluminat de siguranta veti amplifica sansele la viata a celor surprinsi intr-o cladire in cazul unui incident. Alegeti siguranta!

Produse