Iluminat de BALIZAJ

Lumineaza in fiecare noapte necontenit, semnaland prin lumina lor continua sau intermitenta prezenta cladirilor sau a structurilor de mari dimensiuni.

Solutiile de iluminat de balizaj sunt esentiale in siguranta aeriana si nu numai. Insa pentru a oferi aceste caracteristici, toate produsele de acest fel sunt concepute folosind tehnologii de ultima ora, proiectate sa sa ofere o fiabilitate foarte buna. Toate echipamentele sunt produse in Romania folosind corpuri de iluminat tip LED marca Osram, oferind calitatea si durabilitatea pe care aceste LEDuri o au pentru a oferi solutii complete de iluminat de balizaj.

In aceasta categorie va oferim atat solutii de semnalizare optica, cat si elemente solare pentru a putea alimenta aceste sisteme de balizaj. Toate produsele respecta cele mai inalte standarde de protectie, acestea pot functiona atat in conditii de canicula, ger, dar si in conditii de precipitatii sau chiar furtuni. Carcasele sunt realizate din aliaj performant de Aluminiu Toate corpurile de iluminat de balizaj sunt realizate folosind LEDuri Osram de mare putere, care alaturi de elementele de optica folosite reusesc sa ofere o vizibilitate mult mai buna decat in cazul unitatilor de balizaj ce folosesc alte tipuri de lampi.

Pe langa gradul de vizibilitate foarte bun pe care aceste LEDuri alaturi de optica aferenta le ofera, fiabilitatea este un alt aspect la care aceste solutii de iluminat de balizaj exceleaza.

Fiind dotate cu un acumulator de 12V sau 24 echipamentul poate functiona fara probleme chiar si un an de zile. De asemenea, pentru a maximiza randamentul puteti opta pentru instalarea unui modul solar care poate incarca acumulatorul si a mari in mod considerabil autonomia instalatiei de iluminat de balizaj. Intregul echipament este conceput sa faca fata tuturor conditiilor meteorologice, de exemplu, la unitatea de alimentare cu panou solar, atat elementul fotovoltaic cat si sistemul de transformare si incarcare a acumulatorului sunt incapsulate in structuri din policarbonat care ofera toata protectia necesara.

Ca si concluzie, solutiile de iluminat de balizaj sunt destinate unui public tinta, insa ca orice echipament profesional de siguranta acestea sunt concepute pentru o montare usoara, siguranta deplina pentru a putea oferi o durata de utilizare de pana la 100.000 de ore fara interventii tehnice, la un consum infim. Toate pentru siguranta, fiabilitate si calitate.

Produse