Iluminat Atex

Categoria de solutii si echipamente pentru iluminat Atex este destinata cu precadere a fi utilizate in zone ce prezinta un risc de explozii, incendii sau acolo unde exista gaze si substante volatile si puternic inflamabile.

Daca in trecut, personalul unei mine trebuia sa foloseasca lampi cu bec incandescent care nu numai ca reprezenta un potential pericol, dar si oferea o perioada scurta de viata a acumulatorului, noi va propunem solutii fiabile, durabile si mai ales, sigure. Toate produsele din categoria de echipamente de iluminat Atex au la baza tehnologia LED osram si sunt produse in Romania. Am ales Osram deoarece aceste LEDuri ofera o lumina perfecta folosind doar mica cantiate de energie, acest lucru regasindu-se atat intr-o durata mult mai mare a vietii acumulatorului pentru lampa portabila, dar si costuri mai mici a facturilor de energie electrica.

Aceste produse sunt concepute special pentru a putea fi folosite in zone de risc de explozii sau cu vaporisi substante volatile.

Standardele pe care aceste elemente de iluminat Atex sunt foarte riguroase si implica folosirea unor mecanisme speciale si a unei constructii mai aparte care sa ofere rezistenta la impacturi, dar si impotriva infiltrarii apei si a altor substante corozive si nu numai. Un mic detaliude siguranta foarte util il veti putea regasi la lampa portabila a carui acumulator este dotat cu mai multe sisteme de protectie (supra-incarcare, decarcare totala, indicator uzura a acumulatorului dar si sistem de avertizare la epuizarea acumulatorului) care vin sa ofere posesorului sau a utilizatorului o mai buna siguranta in exploatare.

Toate aceste sisteme de iluminat Atex sunt dotate cu LEDuri de mare putere, oferind conditii de iluminare excelente pentru orice spatiu, fie ca este vorba de o mina, un depozit sau o facilitate unde se lucreaza cu substante periculoase. De asemenea, toate produsele sunt certificate IP cu grade superioare de rezistenta la praf, umiditate si lichide, dar de asemenea, acestea sunt concepute in comformitate cu mai multe standarde de referinta in domeniul protectiei impotriva riscurilor de explozii si nu numai.

Asadar, fie ca detineti centre de productie si facilitati unde se lucreaza cu substante periculoase, gama de solutii de iluminat Atex este perfecta pentru orice tip de aplicatie, incepand cu fabrici de panificatie (faina este o pulbere cu risc de explozie) pana la zonele de extractie a minereurilor si nu numai. Alegeti acum cea mai fiabila si moderna solutie de iluminare in zonele cu grad crescut de risc.