Iluminat arhitectural rgb

Fie ca doriti sa adaugati un strop de culoare unui eveniment, sau doriti sa evidentiati arhitectura unei cladiri, doar la noi aveti posibilitatea de a alege cele mai performante solutii de iluminat arhitectural RGB de pe piata.

Tehnologia Osram prezenta in aceste produse realizate in Romania face ca lumina si culorile generate de aceste sisteme sa va incante privirile cu o lumina puternica, avand culori vii si perfecte pentru a crea atmosfera ideala pentru dumneavoastra sau in concordanta cu evenimentul pe care doriti sa il marcati.

Solutiile de iluminat arhitectural RGB pe care vi le propunem sunt concepute pentru a va oferi posibilitatea de a imbraca in lumina orice tip de cladire sau constructie, dar de asemenea, va oferim solutii de iluminat LED RGB si pentru piscine si fantani. Despre tehnologia LED Osram putem spune in primul rand ca toate produsele noastre ce sunt echipate cu aceste LEDuri ofera o lumina puternica, viu-colorata care dureaza chiar si de pana la 10 ori mai mult decat cele mai performante becuri pe incandescenta. Astfel, prin instalarea unor astfel de iluminat arhitectural RGB veti putea imbraca in lumina interiorul salii de evenimente sau cladirea in fiecare ora a noptii, noapte de noapte pentru multi ani.

Fiabilitatea este trasatura de baza a acestor produse, fie ca vorbim de spoturile incastrabile, proiectoare standard sau liniare, toate au un consum foarte redus de cel mult 120W(in cazul proiectorului pentru piscina – 40LEDuri x 3w) iar datorita unitatilor de control DMX veti putea seta intensitatea, culoarea dar si sa programati diferite jocuri de lumini. Toate acestea sunt posibile doar la instalatiile de iluminat arhitectural RGB dotate cu sistem de comanda DMX ce va permit sa obtineti sute de mii de culori cu ajutorul spoturilor si a proiectoarelor LED multi-colore.

Si pentru ca cel care detine controlul este cel care are putere, va oferim de asemenea si unitati de putere pentru alimentarea spoturilor si a proiectoarelor, precum si unitati de comanda simple sau echipate cu telecomanda wireless. Toate acestea la cele mai bune preturi, si mai ales, la cel mai inalt nivel al calitatii. Alegeti sa va umpleti camera de culoare si lumina prin intermediul solutiilor de iluminat arhitectural RGB LED atat pentru interior cat si pentru exterior.

Produse