Iluminat aeroporturi

Siguranta si coordonarea activitatii din cadrul unui aeroport sunt asigurate prin eforturile unite ale intregului personal dar si a solutiilor tehnice folosite in diferite arii si zone ale aeroporturilor.

Suntem mandri sa va putem oferi cele mai performante solutii de iluminat aeroporturi pe baza de LED ce poarta lunga traditie si calitatea oferita de catre compania OSRAM fiind produse chiar aici, in Romania. Acestea sunt net-superioare fata de echipamentele de iluminat pe baza de filament deoarece tehnologia folosita la constructia acestora este una de ultima generatie, toate echipamentele (Balize de semnalizare, marker-e si nu numai) beneficiind de cele mai noi tehnologii in domeniul LEDurilor dar si a opticii folosite pentru a amplifica lumina emisa.

Daca ar fi sa facem o paralela intre sistemele de iluminat aeroporturi cu LED si cele clasice, putem spune in primul rand ca cele cu LED ofera o fiabilitate mult mai buna datorita perioadei de viata.

Daca la balizele de semnalizare cu bec incandescent vorbim de cel mult 5000 de ore, la cele cu LED durata de viata este chiar si de zece ori mai mare. De asemenea, cum in cazul unui sistem de iluminat aeroporturi complet vorbim despre un numar mare de elemente de siguranta de semnalizare, instalarea echipamentelor pe LED va diminua foarte mult si consumul.

Categoria noastra de solutii si produse pentru iluminat aeroporturi include atat balize de iluminat, Lumini de marcaj al pistei de decolare si aterizare, precum si surse speciale necesare nu numai pentru a alimenta aceste echipamente, dar si pentru a le comanda. Toate produsele sunt caracterizate de catre o serie de specificatii de inalta calitate, dar si de catre o durabilitate si robustete deplina.

De la Baliz de semnalizare ce ofera o lumina puternica,vizibila chiar si pe timp de apus, cu un unghi de dispersie a luminii de 180o pana la markere-le Barikada sau luminile de marcaj a pistei, toate sunt concepute din materiale de cea mai buna calitate, folosind LEDuri Osram de o performanta unica, dar si elemente optice proiectate pentru a asigura o dispersie a luminii excelenta, ce ofera o vizibilitate foarte buna indiferent de conditiile meteorologice. Asadar, doar aici, pe siteul nostru veti gasi cele mai bune solutii de iluminat aeroporturi precum si alte produse si echipamente de iluminat pe baza LED Osram.

Produse