Despre noi

S.C. BREAK SISTEMS S.R.L. este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2008 si are ca obiect de activitate instalarea  si punerea in functiune a sistemelor de securitate.

Societatea noastra ofera solutii complete atat persoanelor fizice cat si juridice in domeniul sistemelor de securitate.

Principalele obiective de activitate sunt :

  Sisteme de iluminat cu led
Sisteme de detectie si alarma antiefractie
Sisteme de pontaj;
Sisteme de supraveghere video;
Sisteme de interfonie si videointerfonie;
Sisteme de parcare ;
Bariere electromagnetice;
Solutii complete voce – date;
Automatizari porti si usi;
Usi de garaj rezidentiale si industriale;
Sisteme de ventilatie;
Aer conditionat;
Sisteme de protectie perimetrala
;
    Sisteme control patrula.

Pentru a satisface nevoilor reale ale clientilor atat persoane fizice cat si juridice venim in intampinarea lor si cu:

– servicii de mentenanta

– reparatie si service garantie, post garantie, periodic sau la cerere

– reamplasarea sau relocarea sistemelor existente

Prin sediile sale deschise in BRASOV si PLOIESTI firma noastra asigura distributia si implementarea de echipamente pe tot teritoriul tarii.

Obiectivul nostru principal este acela de a ne mentine intre marile companii de securitate, implementind o strategie de durata bazata pe cele mai performante solutii tehnice. Depunem un efort continuu in a asigura necesitatile clientilor nostrii prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare. Suntem continuu in cautarea de solutii alternative mai sigure si mai performante avand un atribut comun – calitatea.

Pentru noi, un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim extrem de responsabili.

Pornim de la ideea ca eficienta unui sistem de securitate consta in faptul ca acesta trebuie sa asigure o protectie completa prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere si centralizarea datelor spre unul sau mai multe centre de monitorizare. Astfel in arhitectura acestuia se vor regasi echipamente video, antiefractie si control al accesului, formand un sistem unic integrat.Echipamentele oferite se caracterizeaza prin siguranta deosebita in functionare, detectia precisa a tentativelor de patrundere in spatiile protejate, dar mai ales prin protectia marita impotriva alarmelor false,generate de o gama larga de surse perturbatoare. O atentie deosebita a fost acordata usurintei in folosirea de catre utilizatori a acestor sisteme.

 

Licenta_IGP

Licenta de functionare 002