Corona Corp de iluminat cu Led-uri

Corona Corp de iluminat cu Led-uri

 

Aspectul ecologic devine o prezenta necesara din ce in ce in mai multe domenii, incepand cu cel industrial, pana la cel alimentar, iar in aceasta lupta de a elimina toate riscurile ce pot altera calitatea si mai ales, ce pot cauza daune mediului inconjurator.

Pentru ca si anumite echipamente de iluminat pot deveni un potential risc toxic (mai ales cele cu tuburi flourescente), va propunem o solutie ce elimina in totalitate orice cauza toxica. Solutia Corona Corp de iluminat cu Led-uri este perfecta atat pentru iluminatul spatiilor industriale, civile dar si a depozitelor de alimente si nu numai.

Datorita tehnologiei LED de iluminare, se elimina inca din start, prezenta oricaror substante toxice cum ar fi Mercur, Plumb, fosfati si nu numai, ce pot fi regasite la corpurile de iluminat traditionale.

Tehnologia LED, Light Emitting Diode (Dioda ce emite lumina) prezenta si la Solutia Corona Corp de iluminat cu Led-uri este prezenta in lumea electronicelor de cateva decenii, insa daca pana acum cativa ani, LED-urile nu puteau genera suficienta lumina pentru a fi folosite in iluminatul spatiilor, acest lucru s-a schimbat odata cu evolutia tehnologiilor implicate in fabricarea acestora. Prin folosirea corpurilor de iluminat cu LED veti beneficia de o serie de atuuri pe care numai Corona Corp de iluminat cu Led-uri vi le poate oferi. In primul rand, consumul redus de energie este factorul care va va aduce o diminuare a facturii de curent chiar si cu 60% sau si mai mult. De asemenea, faptul ca nu veti mai avea batai de cap in ceea ce priveste mentenanta acestori corpuri de iluminat, va fi o deosebita usurare care se va observa si in costurile generale de intretinere a depozitului de exemplu.

Tragand linie putem spune fara nici un dubiu ca desi instalarea unui sistem de iluminat cu Corona Corp de iluminat cu Led-uri poate fi unpic mai costisitoare decat optarea pentru un sistem de iluminat traditional, costurile se amortizeaza foarte repede datorita consumului si a fiabilitatii. Aceste LED-uri pot oferi fara probleme lumina in mod constant pentru o perioada de peste 5 ani in continuu. Asadar, pentru cei aflati in cautarea unei solutii de iluminare durabila, rezistenta in timp si in diferite conditii, aceasta este solutia perfecta. Fiecare Corona Corp de iluminat cu Led-uri este proiectata la standardul IP65 pentru a rezista la praf, umezeala si nu numai. Alegeti calitatea si fiabilitatea.