Bariere electromagnetice solutia pentru un acces securizat!

Bariere electromagnetice

Bariere electromagnetice – solutia pentru un acces securizat!

Barierele de acces au constituit dintotdeauna o modalitate sigura si eficienta de a gestiona accesul persoanelor in parcari de tip privat, public sau industrial. De aceea, noi va oferim bariere electromagnetice de cea mai buna calitate, ce pot fi optimizate cu ajutorul unei game variate de accesorii. Acestea pot fi actionate cu ajutorul unei telecomenzi sau telecomenzi radio, iar daca doriti un sistem complex, ele pot fi integrate in sistemul de control acces, iar deschiderea lor se va face pe baza de card.
Aceste bariere automate au viteza reglabila si sunt prevazute cu un dispozitiv special anti-strivire, ceea ce permite utilizarea acestora in conditii de maxima siguranta. Carcasa acestora este fabricata din materiale superioare precum otelul galvanizat , pentru ca acestea sa reziste conditiilor extreme din mediul exterior. Cum functioneaza? Barierele sunt actionate de catre un motor puternic, care permite functionarea in mod intens.

De asemenea, acestea sunt robuste, sigure si rapide, timpul de deschidere fiind extrem de mic.
Se adpateaza chiar si celui mai intens ritm de lucru, fara sa cedeze sau sa creeze probleme neasteptate. Dotate cu un sistem propriu de control, acestea pot fi manevrate cu usurinta si in siguranta, pentru a evita eventuale daune produse autovehiculelor din cauza bratului care poate fi actionat gresit in unele situatii. In plus, eficienta consta si in capacitatea barierelor de a fi actionate chiar si atunci cand ciclul inchis/deschis nu a fost efectuat complet.

 

Bariere electromagnetice – caracteristici generale

Aceste bariere electromagnetice pe care vi le oferim imbina designul cu securitatea, acestea fiind solutia care se incadreaza in orice imprejurare. Produsele se caracterizeaza prin muchii rotunjite si profile fine, actionare rapida si eficienta sporita. Sunt dotate cu o carcasa protectoare pentru bratul barierei, astfel ca riscurile cauzate de rotirea bratului si cele provocate de eventuale lovituri sunt diminuate considerabil. Totul este conceput astfel incat orice interventie sa fie posibila si facila, ceea ce reprezinta diferenta dintre un sistem inovator si unul obisnuit.
Pentru o exploatare mai usoara si pentru o functionare mai complexa, aceste bariere automate se pot dota cu o gama vasta de accesorii.

Astfel, puteti opta pentru lampi de semnalizare, fotocelule cu baterie, telecomenzi suplimentare, benzi reflectorizante, selector cu cheie, cauciuc de protectie , tastatura pentru cod si multe altele. Toate aceste accesorii va ajuta sa controlati mai usor barierele, maresc vizibilitatea acestora chiar de la distanta si cresc rezistenta lor in timp.
Accesul este mai sigur cu noile bariere electromagnetice!
Fiecare sistem de bariere electromagnetice pe care vi-l oferim este configurabil, astfel ca suntem deschisi propunerilor si cerintelor dumneavoastra. Acestea pot functiona chiar si atunci cand exista p pana de electricitate, fiind dotate cu baterii de rezerva, viteza este reglata conform cerintelor proprii, au capacitatea de a detecta obstacolele intalnite si fac fata cu brio uzului intens. Astfel, investitia va fi recuperata intr-o perioada scurta de timp, rezultatele fiind pe masura asteptarilor dumneavoastra!