Aer conditionat

Aer conditionat1

Aer conditionat – climatizare a spatiilor  interioare la cele mai inalte standarde!

Aparatele de aer conditionat sunt in continua expansiune la noi in tara, temperaturile ridicate din timpul verii fiind principala cauza pentru care oamenii investesc in aceste echipamente. Noi va punem la dispozitie aparate de aer conditionat de foarte buna calitate, capabile sa va ofere confortul si temperatura de care aveti nevoie in verile toride. Aceste sunt disponibile in mai multe variante, realizate special pentru spatii de diferite dimensiuni, capacitatea aparatului fiind importanta pentru obtinerea unui randamnet maxim.

Pe langa racirea aerului si obtinerea unui confort climatic excelent, aceste aparate sunt dotate cu sisteme de filtrare a prafului si impuritatilor din aer. Exista filtre speciale pentru combaterea bacteriilor si virusilor, astfel ca sanatatea dumneavoastra este protejata de efectele secundare ale aerului poluat. Acestea au un consum din ce in ce mai redus datorita tehnologiei care evolueaza tot mai mult.

Cu o istorie de peste 100 de ani, aceste parate de aer conditionat prezente in foarte multe locuinte, au avut parte de modificari considerabile. Astfel, acum putem vorbi despre eficienta energetica si functii multiple, precum si de marea varietate de aparate disponibile pe piata. Dintre toate acestea, noi le-am selectat pe cele mai bune si performante, satisfactia clientului fiind cea mai importanta pentru compania noastra.

Cum alegi un aparat de aer conditionat?

Inainte de achiztionarea unui aparat de aer conditionat, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte cu privire la casa dumneavoastra. Astfel, este important sa stabiliti inca de la inceput daca spatiul este locuit in permanenta, cate camere are, ce fel de consumatori electrici emana caldura in timpul senzonului cald, ce fel de ferestre aveti si daca sunt insorite, ce fel de izolatie termica are cladirea etc. Toate acestea va ofera un indiciu al necesarului de putere al aparatelor de aer conditionat ideale pentru locuinta dumneavoastra.

In plus, trebuie sa alegeti un aparat din clasa energetica A+, intrucat acestea pot genera facturi mari de electricitate atunci cand functioneaza intensiv. Specialistii nostri au grija sa va expuna toate aceste aspecte importante, pentru ca aparatele sa va ofere satisfactie din toate punctele de vedere. De asemenea, tot noi ne ocupam de montajul acestora, aceasta etapa fiind la fel de importanta ca si cea in care alegeti produsul potrivit pentru locuinta dumneavoastra. O echipa de specialisti se deplaseaza la destinatia specificata si se ocupa de instalarea si testarea aparatului de aer conditionat.

Break Sistems va asteapta cu aparate aer conditionat performante!

Doriti un aparat de aer conditionat care sa va scape de arsita verii? Compania noastra va intampina cu aparatura de cea mai buna calitate, montaj profesional, igienizare , instalare, service si consiliere. De asemenea, promptitudinea este unul dintre punctele noastre forte, dupa cum veti putea observa in timpul scurtei colaborari. Aparatele sunt destinate locuintelor, hotelurilor, pensiunilor, magazinelor si spatiilor care au nevoie de racirea aerului in mod artificial.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!